AMSTERDAM - Peter Andre heeft verklaard dat hij nog springlevend is, nadat op verschillende internetpagina's gemeld werd dat de Australische zanger was overleden aan hersenvliesontsteking. Dat meldt de Britse krant The Daily Mail woensdag.

De 34-jarige Andre werd vorige week in kritieke toestand opgenomen in een Brits ziekenhuis. Na verschillende onderzoeken bleek dat hij hersenvliesontsteking heeft.

Hoewel Andre's woordvoerder deze week meldde dat het inmiddels weer wat beter gaat met de zanger, verschenen er op internet toch berichten dat de zanger was overleden als gevolg van hersenvliesontsteking. Meer dan 30.000 fans plaatsten condoleance-berichten op zijn website.

De woordvoerder van Andre liet daarop weten dat de zanger nog steeds leeft. "Het bericht is niet waar. Het gaat steeds beter met Peter", aldus de zegsman.

Kind

Andre brak in 1996 door met de hit Mysterious Girl. De zanger is getrouwd met het 28-jarige model Katie Price, beter bekend als Jordan. Jordan is momenteel in verwachting van haar derde kind.