AMSTERDAM - Larry Birkhead heeft zijn dochter van de Bahama's mee naar huis genomen. De fotograaf en de zeven maanden oude Dannielynn, die hij verwekte bij Anna Nicole Smith, zijn dinsdag aangekomen in Louisville in de Amerikaanse staat Kentucky.

Bekijk video

Bij aankomst verklaarde Birkhead blij te zijn weer thuis te zijn.

De paparazzo vertelde niet te kunnen wachten om zijn dochtertje voor te stellen aan zijn familie en zei van plan te zijn de komende weken voornamelijk te relaxen en plezier te maken.

Op 8 juni moeten Larry en Dannielynn zich weer op de Bahama's melden voor een rechtszitting over de voogdij over het meisje.

Toestemming

De 34-jarige Birkhead kreeg vorige week toestemming om de Bahama's met Dannielynn te verlaten. Enkele weken daarvoor wees een DNA-test uit dat hij haar vader is.

Na de plotselinge dood van Anna Nicole in februari hadden zich meerdere potentiële vaders van het meisje opgeworpen. Birkhead, de ex-vriend van Anna Nicole, strijdt nog met de moeder van de overleden playmate om de voogdij over de baby.

Howard K. Stern

Dannielynn werd in september geboren op de Bahama's, waar haar moeder de afgelopen jaren woonde. Het meisje verbleef ook na de dood van haar moeder op de eilandengroep, waar zij werd verzorgd door de laatste partner van Anna Nicole, Howard K. Stern.

Hij stond tot voor kort op het geboortecertificaat van het meisje geregistreerd als haar vader. Toen vorige maand uit de DNA-test bleek dat dit niet klopte, trok hij zich terug uit de voogdijzaak.