AMSTERDAM - Orlando Bloom heeft een boze fan een troostende knuffel gegeven. Het meisje schoot uit haar slof toen de acteur haar negeerde terwijl hij een gebouw in New York verliet. Dat vertelt hij in het Amerikaanse tijdschrift Gotham Magazine.

"Ze reageerde boos toen ik langs haar liep", vertelt de 30-jarige Brit. "Ze schreeuwde dat ze bij al mijn premières langs de rode loper had gestaan en ik haar nooit gedag zei." Orlando was verrast door de agressieve toon van zijn fan en besloot rechtsomkeert te maken. "Ik heb haar een dikke knuffel gegeven."

De 'Pirates of the Caribbean'- acteur bood vervolgens zijn excuses aan. "Ik vertelde haar dat ik niet voor iedereen kan stoppen, maar dat ik dat wel zou willen." Volgens Bloom voelde de fan zich na zijn uitleg beter. "Ik heb nu gezien hoe frustrerend het af en toe voor fans kan zijn."

Paparazzi

Niet alleen fans doen alles voor een glimp van hun idool, ook de paparazzi jagen op Bloom. "Tja, het hoort bij de baan die ik heb", zegt hij. "Wat kun je ertegen doen?" Op de vraag of hij paparazzi vervelend vindt, reageert Bloom bevestigend.

"Als je met een meisje op pad bent, denkt iedereen meteen dat het mijn nieuwe liefde is", vertelt de donkerharige acteur. Hij wil niet reageren op de geruchten over een romance met actrice Pénelope Cruz.

Rollen

Orlando Bloom werd wereldberoemd als Legolas in de 'Lord of the Rings'-trilogie. Verder had hij onder meer rollen in 'Pirates of the Caribbean', 'Troy' en 'Black hawk down'.