AMSTERDAM - Bruce Willis is nog steeds gek op zijn ex-vrouw Demi Moore. "Ik houd van Demi en weet dat ze ook van mij houdt", zegt de acteur in een interview met het Amerikaanse tijdschrift Vanity Fair.

Willis en Moore scheidden in 2000, na een huwelijk van dertien jaar. Ze hebben drie dochters: Rumer (18), Scout (15) en Tallulah (13).

Ondanks de scheiding voeden de filmsterren hun dochters samen op. "Voor sommige mensen is het moeilijk te begrijpen, maar we gaan nog steeds samen op vakantie. We voeden onze kinderen samen op, die band zal altijd blijven", vertelt Willis.

Ashton Kutcher

Ook de huidige man van Demi, de zestien jaar jongere Ashton Kutcher, hoort helemaal bij het gezin Willis-Moore. "Demi is de moeder van mijn kinderen en Ashton is hun stiefvader", geeft Willis de verhoudingen aan. "Ik ben blij dat Ashton zo'n leuke vent is."

Zelf heeft de 52-jarige acteur nog geen nieuwe liefde gevonden. Wel werd hij de afgelopen jaren door de media gelinkt aan uiteenlopende bekende vrouwen, onder wie Lindsay Lohan, model Petra Nemcova, Courtney Love en Renée Zellweger.

"Renée kwam ik tegen in een restaurant, waar ik vijf minuten met haar praatte", zegt hij daarover. "En voor ik het wist, had ik een relatie met haar."