AMSTERDAM - Anna Nicole Smith had regelmatig seks met haar 89-jarige echtgenoot J. Howard Marshall II. Dat onthulde de onlangs overleden blondine tijdens een reeks interviews, die binnenkort in boekvorm verschijnt.

"Hij kon me natuurlijk niet echt bevredigen", vertelde zij in 1996 aan journaliste Joyce Wagner. "Maar hij had erg veel plezier en dat is het enige dat voor mij belangrijk was."

Urenlang stortte Smith haar hart uit bij Wagner, zo stelt zij in de Amerikaanse krant New York Daily News. Volgens haar voelde de ex-Playmate zich begrepen door de bejaarde olietycoon. "Hij bevredigde me op andere manieren", zou zij Wagner verteld hebben. "Hij keek nooit op me neer."

Gesprekken

In de gesprekken, die plaatsvonden kort nadat Smith een programma in een afkickkliniek had doorlopen, werpt ze eveneens licht op haar relatie met haar moeder. Virgie Arthur, die momenteel strijdt om de voogdij over Dannielynn, het 1-jarige dochtertje van Smith, zou haar dochter meermaals hebben mishandeld.

Arthur, die tijdens de jeugd van Smith werkzaam was als sheriff, zou haar eens hebben geslagen met haar politieknuppel.

Overdosis

Smith, die begin februari op 39-jarige leeftijd overleed aan een overdosis medicijnen, voerde de gesprekken met Wagner ter voorbereiding op een biografie.

Tot een publicatie is het tijdens haar leven nooit gekomen. Wanneer het boek precies verschijnt, is onduidelijk.