AMSTERDAM - Johnny Borrell heeft zijn vriendin Kirsten Dunst bedrogen. De zanger van Razorlight zou met zijn ex Fabiola Gatti hebben gerommeld.

Gatti onthult in de Britse krant Daily Mirror dat zij en de 27-jarige Borrell kort geleden een 'gepassioneerde kus' hebben gedeeld in een opnamestudio. "Hij vertelde me dat hij Dunst zou dumpen en weer bij mij wilde zijn", vertelt de van oorsprong Uruguyaanse zangeres, die al jarenlang een knipperlichtrelatie heeft met de Britse zanger.

De 20-jarige Gatti leerde Borrell vier jaar geleden kennen tijdens een vakantie in Cornwall. Volgens de zangeres klikte het meteen tussen haar en de Londense rocker, die volgens haar een 'onbegrepen, gevoelige ziel' is. "Hij gaf me mijn eerste echte kus", vertelt de zangeres van de cultband Fabs. "Daarna is hij met me meegegaan en heeft hij me ontmaagd."

Contact

De twee hielden daarna contact, terwijl de band Razorlight steeds meer naamsbekendheid kreeg. Vorig jaar brak Johnny het hart van Fabiola, toen ze na een concert in Aberdeen niet backstage mocht komen. "Ik was er kapot van", vertelt ze. "Toen ik hem daarna weer tegenkwam, bood hij zijn excuses aan en zei hij dat hij niet wist dat ik het was."

Dunst en Borrell zijn sinds enkele maanden een stelletje. De 'Spider-Man'-actrice zou zijn meegegaan met de Amerikaanse tournee van Razorlight. Ze laat er geen gras over groeien, want naar verluidt is ze ook al in het Londense appartement van haar nieuwe geliefde getrokken.

Gatti vertelt dat het haar pijn doet om haar 'soulmate' met de 24-jarige Dunst te zien scharrelen. "Laat ik het zo zeggen: je zult mij niet in de bioscoopzaal bij 'Spider-Man 3' tegenkomen."