AMSTERDAM - Lindsay Lohan wijt haar buitensporige uitgaansgedrag aan haar eenzame bestaan als actrice. "Als je in Los Angeles woont en niet uitgaat, voel je je al snel alleen", legt de 20-jarige actrice uit in een interview met het Amerikaanse tijdschrift Nylon.

Lohan, die momenteel op bezoek is bij haar broer en twee zusjes in New York, vertelt verder dat ze inmiddels goed op zichzelf let. "Ik werk hard, maar ik weet nu hoe ik voor mezelf moet zorgen. Wel is het moeilijk van de drank af te blijven", vertelt ze openhartig.

Begin dit jaar maakte de diva, bekend van rollen in films als 'Freaky Friday' en 'Mean girls', bekend dat ze sinds een jaar bijeenkomsten bezoekt van de Anonieme Alcoholisten.

Veilig

Over haar tijd in de ontwenningskliniek waar ze eerder dit jaar verbleef, vertelt ze dat ze zich er vooral veilig voelde. "Dat kwam door de sobere witte kamer die ik in de kliniek kreeg. Het was een fijne omgeving, ik vond het geweldig daar."

Lohan is net klaar met de opnamen van de film 'Georgia rules'. De film draait vanaf september in de Nederlandse bioscopen.

Onlangs werd bekend dat Lohan een rol in de film 'The best times of our lives' afsloeg omdat zij en de financiers het niet eens konden worden over haar salaris. Sienna Miller neemt de rol van de diva over.