Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week dat Con en Hans braaf hun toneelstukje spelen, Goor en Geer er goed van eten, Rosalie van Breemen haar Alain Delon vies vindt, Ron Brandsteder oliedom is en Patrick Kluivert zijn creditcard maar weer laat wapperen. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

In alle bladen van deze week uitgebreid aandacht aan Connie Breukhoven en haar man Hans. Hij zou een vriendin hebben, maar daar is volgens het echtpaar niets van waar. De dame in kwestie is opgetrommeld, staat de pers te woord en ontkent ook glashard.

Tegenover de verslaggevers spelen Connie en Hans zoals altijd mooi weer. Ze zijn nog héél gelukkig samen en zorgen ervoor zoveel mogelijk saampjes te worden gezien. Daarom hebben ze hun hippe scooters afgestoft en maken ze samen een tochtje door Amsterdam. Aandacht verzekerd.

Zoon Jordy gooit echter roet in het eten door te vertellen dat zijn ouders alleen om het geld bij elkaar zijn. Scheiden zou miljoenen kosten en daarom hebben Hans en Connie een afspraak gemaakt. Zij krijgt maandelijks geld en af en toe poseren ze samen voor de fotografen. We vragen ons af waarom Connie dan zo krampachtig haar best doet het imago van 'ideaal gezinnetje' omhoog te houden. Haar kostje is toch immers gekocht?

Leuk bedragje

Soms zappen we wel eens toevallig langs het tv-programma 'Gordon en Joling over de vloer'. Een paar minuten vinden we het grappig, daarna zappen we weer verder. In die paar minuten hebben Geer en Goor echter al een klein vermogen verdiend. Volgens Weekend krijgen de twee heren elk 30.000 euro per aflevering.

Omdat de twee opvliegende Divo's om elk kleinigheidje kwaad kunnen worden en dreigen met opstappen, is het exacte aantal voorstellingen niet van tevoren vastgelegd. Maar een stuk of 6 afleveringen moeten de twee wel kunnen maken.

Weekend rekent ons even voor dat de boys dan elk 180.000 euro in hun zak kunnen steken. En dat voor een schamele 12 dagen werk. Voor dat geld hoor je ons niet zeuren over een nachtje slecht slapen in een hard bed naast een winderige, snurkende collega. Maar wij zijn dan ook geen Divo's.

Vieze ex

Vijftien jaar was de Nederlandse Rosalie van Breemen samen met superster Alain Delon. Het ex-model deed wat showbizz-klusjes, maar echt doorgebroken is ze nooit. Na haar scheiding van de filmster mag ze nu opdraven in een tv-programma waarin ex-vrouwen hun man een hak zetten.

Ze worden daarin onder andere bijgestaan door Rosalie. Die kan zelf ook knap valse teksten produceren over haar ex. 'We delen een zoon en dochter, maar ik wil hem niet meer in huis hebben' meldt ze in Privé. 'Ik zou meteen mijn bank opnieuw laten overtrekken'.

Blijkbaar zijn de twee met behoorlijk wat ruzie uit elkaar gegaan. Of is Alain Delon echt een vieze, ongewassen oude man die vlekken achterlaat op je bekleding?

Domme Ron?

Showmaster Ron Brandsteder lijkt zijn draai helemaal gevonden te hebben bij 'Dancing with the stars'. Gezellig babbelt hij het hele gebeuren aan elkaar. Er is alleen één klein probleempje. Ron blijkt niet te kunnen hoofdrekenen. Als de jury punten uitdeelt, moet Ron die snel bij elkaar optellen. En daarmee gaat hij telkens de mist in. Elke keer zit hij er één of twee punten naast.

Het scorebord geeft wél het goede totaal aan, dus er hangt geen hoofdprijs van af, maar dom is het wel. Privé vraagt zich dan ook af of Ron (die aan Nijenrode studeerde) voor de uitzending zijn spanning wegdrinkt met een ferme borrel. Of dat hij gewoon niet kan rekenen. 'Ron in de olie of oliedom?' kopt het blad dan ook.

Liefdesstulpje

Op NU.nl kon je al lezen dat Patrick Kluivert en zijn zwangere Rossana wellicht gaan trouwen. Beiden vierden afzonderlijk een feestje dat veel weg had van een vrijgezellenpartij.

Om het plaatje compleet te maken, hoort bij een huwelijk en een baby natuurlijk ook een nieuw huis. Rossana ging daarom eens lekker shoppen op de huizenmarkt. Ze vond in Breukelen aan de vecht een prachtig landhuis met vijftien kamers. Dat moeten er genoeg zijn voor hun (straks) zes kinderen.

De prijs is waarschijnlijk geen bezwaar. Vier miljoen euro schudt de voetballer zó uit zijn zak. Of in elk geval wappert hij het uit z'n creditcard. En Rossana kan lekker aan de slag met de inrichting en styling, want er moet veel verbouwd worden. Iedereen weer gelukkig.