AMSTERDAM - 'King of Pop' Michael Jackson heeft onthuld dat hij graag zijn bed met kinderendeelt. Hiermee lijkt hij alle geruchten van de afgelopen jaren te bevestigen.Jackson benadrukt echter wel dat er geen seksuele motieven achter zitten.

Zoheeft de popster gezegd dat hij een keer met Macauley Culkin, de acteur uitHome Alone die een rolletje had in Jacksons clip Black And White, en zijnbroertjes en zusjes heeft geslapen.

Jackson vertelde ook dat hij een goedevriendschap heeft met een 12-jarig jongetje, Gavin, dat regelmatig bij Jacksonlogeert.

Hebben ze wel eens een bed gedeeld? "Nee. Maar ik heb wel met kinderenin mijn bed geslapen. Dat was altijd de keuze van de kinderen zelf en het isniet seksueel, we gaan gewoon slapen. Ik stop ze in, zet wat muziek op, leeseen verhaaltje voor en geef ze warme melk en koekjes. Dat zou de hele wereldmoeten doen."

Jackson doet deze uitspraken in de documentaire die over hem isgemaakt door Martin Bashir voor de Engelse zender ITV1. Mensen die hetongepast vinden dat een 44-jarige man zijn bed deelt met jonge jongens, noemtJackson "onwetend" en "gek". "Waarom kun je niet het bed delen? Dat is hetmeest liefdevolle dat je met iemand kunt doen. Wat is er mis met je liefdedelen?"

Gek of geniaal?

De Engelse roddelbladen hebben de popster na de allesverhullende documentaire 'Living with Michael Jackson' gek verklaard. Ook in Nederland was de documentaire te zien op Yorin. Is de popster gek of toch niet?