AMSTERDAM - Patrick Kluivert lijkt op zijn knieën te zijn gegaan voor zijn zwangere vriendin Rossana Lima. RTL Boulevard meldt dat de voetballer van PSV dinsdagavond is gesignaleerd in een luxe Amsterdamse seksclub, waar hij naar verluidt zijn vrijgezellenavond vierde.

Het verhaal kwam de wereld in via het radioprogramma van Jeroen Kijk in de Vegte op Caz!, waarin een deelneemster van een spelletje verklapte dat de voetballer de avond ervoor bij haar in de club te gast was. Kluivert zou alleen aan de bar hebben gezeten en de dames verteld hebben over zijn zwangere vriendin.

Gelachen

De 30-jarige Kluivert en zijn vriendin laten weten dat ze erg hebben gelachen om het verhaal. Ze bevestigen dat Kluivert in de seksclub is geweest. "Patrick was met vrienden op stap in Amsterdam met vrienden ter ere van een heel speciale gelegenheid", laat het stel weten via een verklaring in RTL Boulevard.

"Tegelijkertijd was Rossana met haar vriendinnen uit in Rotterdam, ook weer ter gelegenheid van iets heel speciaals." Wat die gelegenheid, is laat het stel in het midden, maar ze lijken erop te hinten dat een huwelijk nabij is.

Kinderen

Kluivert was eerder getrouwd met Angela van Hulten, met wie hij drie zoons heeft. Rossana heeft uit een eerdere relatie twee kinderen. De 34-jarige styliste voor BN'ers en de oud-international verwachten in september hun eerste kindje samen.