AMSTERDAM - Mel B liet drie dagen nadat ze Eddie Murphy leerde kennen al een tatoeage van zijn naam in zijn handschrift op haar lichaam zetten. Murphy deed hetzelfde met de naam van zijn vriendin in haar handschrift.

"We maakten iedereen om ons heen misselijk met ons verliefde gedrag", vertelt de voormalige Spice Girl in een interview met OK! Magazine.

Melanie Brown, zoals Mel B eigenlijk heet, vertelt dat ze de Hollywoodster via een wederzijdse vriend leerde kennen. "Binnen een halfuur hielden we al elkaars handen vast", herinnert ze zich. "De vonken vlogen er vanaf."

In de wolken

Toen Scary Spice zwanger bleek, was de 46-jarige Eddie volgens haar 'in de wolken' met het nieuws. "We hadden het al over een huwelijk zodra de baby geboren zou zijn", vertelt de 31-jarige zangeres. Brown kreeg echter een grote schok te verwerken toen Murphy in een tv-interview te kennen gaf dat de relatie over was.

Hij vertelde dat hij er zelfs aan twijfelde of hij de vader was van de baby. Een vriendin van Brown belde haar met het nieuws.

Geschokt

"Ik was geschokt en walgde van zijn opmerking", zegt ze in OK! Magazine. "Ik probeerde hem daarop te bellen, maar ik kwam er niet doorheen. Toen ik hem eindelijk te pakken kreeg, zei hij dat hij me terug zou bellen. Ik heb nooit meer iets van hem vernomen."

Ondanks de grote schok die de toen nog zwangere Mel B te verwerken kreeg, zegt ze zich niet vernederd te voelen door de 'Dreamgirls'-acteur. "Ik denk dat Eddie zichzelf vooral heeft vernederd", zegt ze. "Misschien dat hij me ooit eens uit kan leggen waarom dit moest gebeuren."

Angel

Op 3 april kwam Angel Iris Murphy Brown ter wereld in Los Angeles. Ondanks dat Murphy's naam op de geboorteakte prijkt en het meisje sprekend op hem lijkt, blijft de acteur ontkennen dat hij de vader is van Angel. Hij eist een DNA-test.

Angel is de tweede dochter van Brown. Phoenix Chi, die geboren werd uit haar huwelijk met de Nederlandse danser Jimmy Gulzar, is inmiddels 8 jaar. Murphy heeft vijf kinderen uit zijn huwelijk met Nicole Mitchell.