AMSTERDAM - Een fotograaf die Hugh Grant wilde fotograferen zegt dinsdag mishandeld te zijn door de acteur. De fotograaf wilde wat plaatjes schieten, maar daar was Grant niet van gediend.

Bekijk video

De fotograaf wilde aanvankelijk foto's maken van Grants ex-vriendin Liz Hurley, die in dezelfde Londense buurt woont. Toen Grant plotseling opdook vroeg de fotograaf of hij even wilde lachen voor de foto.

"Hugh had ongetwijfeld een slechte dag. Hij zette de achtervolging in en even later schopte hij me tegen mijn benen", zo zegt de fotograaf in de Britse krant The Daily Mail. "Ik vroeg hem te stoppen, maar hij bleef doorgaan."

Bonen

Vervolgens zou Grant een blik witte bonen hebben gepakt en die naar de fotograaf gegooid hebben. "Ik denk dat dat blikje op straat lag. Hij smeet het blik naar mijn hoofd en de bonen vlogen me rond de oren", aldus de fotograaf in de krant.

"Ik kan het nog steeds niet geloven. Je zou denken dat Pete Doherty zoiets doet, niet Hugh Grant."

Klacht

De paparazzifotograaf heeft een klacht ingediend bij de politie. Een woordvoerder van de politie bevestigt dat de klacht gerapporteerd is en zegt de acteur er binnenkort over te zullen spreken.

Grant is momenteel samen met Drew Barrymore te zien in de film Musics and Lyrics.