AMSTERDAM - Liz Hurley is nog altijd niet bekomen van haar acht dagen durende huwelijksfeest in India. "Het huwelijk duurde een eeuwigheid", zei de kersverse bruid dinsdag, tijdens een benefietgala voor onderzoek naar borstkanker in New York.

"Het echte leven is nog niet helemaal tot me doorgedrongen."

Haar huwelijk met Arun Nayar, dat begin maart plaatsvond, zou hebben geleid tot een breuk in de familie van de Indiase zakenman. Britse tabloids schreven dat zijn vader de band met Nayar heeft verbroken, nadat Hurley hem van het huwelijkfeest zou hebben weggestuurd.

Steun

Over de speculaties in de media trad de 41-jarige actrice niet in details. Wel zei ze veel steun te ontvangen van haar familie. Ook prees ze de moeder, broer en zus van Nayar, maar zweeg veelzeggend over zijn vader.

"Wanneer nare personen je leven binnendringen, ben je zo dankbaar voor de fijne mensen om je heen", vertelde ze.

Rechtszaak

Dat niet iedereen in India verheugd was over de luxueuze huwelijksfestiviteiten, blijkt ook uit een rechtszaak die is aangespannen tegen het bruidspaar. Hurley wordt verweten haar schoenen niet uit te hebben getrokken tijdens de heilige trouwceremonie. Ook zou ze zich te uitdagend hebben gekleed.