AMSTERDAM - Hans en Connie Breukhoven zijn enkel bij elkaar vanwege het geld. Dat zegt Jordy Breukhoven, zoon van het glamourpaar, woensdag in De Telegraaf.

"Ze zijn enkel nog getrouwd om financiële redenen. Het gaat hier om tientallen miljoenen euro's", aldus Jordy in de krant.

Al tijden gonst het van de geruchten dat het huwelijk van Hans en Connie op springen staat. Vorige week bracht boulevardblad Privé het verhaal dat Hans een affaire heeft met een Belgische vrouw.

Hans ontkent die aantijgingen. "We zijn vrienden. Niets meer en niets minder". Ook Connie liet weten dat er van het verhaal niets klopt.

Gezinssituatie

In de Telegraaf zegt Jordy dat er vast wel een kern van waarheid in zit. "Ik heb geen contact meer met mijn ouders, dus ik kan het verhaal niet bevestigen, maar ik sluit het niet uit dat mijn vader door de gezinssituatie thuis is vreemdgegaan."

Hij voegt daar aan toe dat hij vreemdgaan nooit een oplossing vindt. "Als je ergens mee zit moet je daarover praten. Dat doet mijn vader niet."

Keuzes

Het is niet de eerste keer dat de kinderen van de familie Breukhoven een boekje open doen over hun ouders. De kinderen liggen al jaren in de clinch met hun ouders en hebben een moeizaam contact. "Onze ouders respecteren onze keuzes niet. Ze willen alles voor je invullen", zei Jordy eerder.