AMSTERDAM - Wendy van Dijk en Chris Zegers zijn uit elkaar. Dat heeft Wendy's broer en manager Mike van Dijk dinsdag bevestigd.

Bekijk video

De relatie zou al enkele weken geleden zijn verbroken maar het nieuws wordt nu pas door haar manager naar buiten gebracht.

De twee wijten de breuk aan hun verschillende manieren van leven, meldde RTL Boulevard dinsdag.

Gezinsleven

Zegers wil graag nog veel reizen voor het programma RTL Travel dat hij presenteert, terwijl Van Dijk een gezinsleven zou willen. Volgens het entertainmentprogramma waren Zegers en van Dijk naar eigen zeggen te verschillend en 'werkte het gewoon niet meer'.

Wendy van Dijk is bekend als presentatrice van onder meer de televisieprogramma's Over de Rooie, Ushi en Van Dijk, Dancing on Ice en X Factor. Ook speelde ze in de films Liever Verliefd en In Oranje.

De Buisonjé

In 2002 zou Van Dijk trouwen met zanger Xander de Buisonjé, maar die relatie liep op de klippen toen bleek dat De Buisonjé vreemd ging. Van Dijk en De Buisonjé hebben samen een zoontje, genaamd Sem.

Zegers was eerder onder meer te zien in de televisieseries Onderweg naar Morgen, All Stars en Meiden van De Wit. Zegers heeft daarnaast korte tijd een carrière als zanger gehad.