AMSTERDAM - De dubbelgangers van Victoria en David Beckham zijn afgereisd naar Los Angeles om te testen hoe de Amerikaanse bevolking reageert op het glamourpaar.

In de Britse documentaire 'The Beckhams go to Hollywood' geven Camilla Shadbolt en haar voormalige vriendje Andy Harmer zich uit voor het populaire stel. Dat meldt de Britse krant Daily Mirror.

Parelketting

"Ik geloofde mijn ogen niet, fans bleven ons maar volgen", vertelt Shadbolt over haar verblijf in de zonnige stad. De 25-jarige Britse kwam met Harmer moeiteloos de hipste clubs binnen, at in het chique restaurant The Ivy zonder te reserveren en kreeg van een juwelier een zwarte parelketting van bijna vijftienduizend euro toegestopt.

"Natuurlijk heb ik de ketting teruggegeven", zegt Camilla tegen de krant. "Ik kan niet geloven dat ik die ketting zomaar kreeg omdat ze dachten dat ik Posh was."

Evenbeeld

Camilla is al acht jaar bezig zichzelf om te vormen tot het exacte evenbeeld van de voormalige Spice Girl. Ze verdient meer dan zesduizend euro per maand met haar uiterlijk, dat bijna niet van dat van Victoria te onderscheiden is.

Rekeningen

De dubbelgangster gaf tot nu toe ruim een ton uit aan haar uiterlijk. Door de voortdurende veranderingen die Posh ondergaat, lopen de rekeningen van Shadbolt op. Camilla koopt onder meer voor bijna vijfduizend euro per jaar kleding die lijkt op die van haar voorbeeld. Ze laat zich tweewekelijks van top tot teen insmeren met zelfbruinende crème.

'The Beckhams go to Hollywood' is op 3 mei te zien op de Britse zender Sky One.