AMSTERDAM - Dat eeuwige trouw niet nodig is voor een huwelijk bewijzen de deelnemers van het programma Temptation Island. De Belgische koppels die zich letterlijk lieten gaan onder het oog van de camera's hebben besloten in het huwelijksbootje te stappen.

Gringo vroeg zijn vriendin Ciska, die in het programma meerdere malen een scheve schaats reed, dinsdag op de Belgische radiozender Studio Brussel ten huwelijk. Ook de andere Belgische deelnemers, Véronique en Frederic, geven elkaar het jawoord.

Verleiden

Gringo en Ciska namen deel aan het programma omdat hij ontrouw was geweest. Tijdens hun verblijf op het eiland namen de twee het er goed van. Gringo liet zich door meerdere dames verleiden, terwijl Ciska met twee Nederlandse mannen het bed deelde. De twee hebben elkaar de seksuele escapades vergeven. De bruiloft vindt volgend jaar plaats.

Libido

De andere Belgen, Véronique en Frederic, maakten maandag bekend dat ze elkaar het jawoord geven. De relatie werd op Temptation Island flink op de proef gesteld. De twee namen deel aan het programma vanwege het grote libido van Frederic.

Véronique kreeg schoon genoeg van haar onverzadigbare partner, die zich flink liet zich verwennen op het eiland. Toch overleefde de relatie het spel en gaan de twee in augustus trouwen.

Relatietest

Temptation Island, dat in Nederland door Veronica wordt uitgezonden, staat bekend als de ultieme relatietest. In het programma worden de geliefden twee weken van elkaar gescheiden op een tropisch eiland. Ze worden omringd door sexy vrijgezellen, die het hen zo moeilijk mogelijk maken trouw te blijven aan hun partner.

Tijdens hun verblijf krijgen de deelnemers beelden van hun vriend of vriendin te zien, die in het zesde seizoen niet misselijk zijn.