AMSTERDAM - Hans Breukhoven ontkent een buitenechtelijke relatie te hebben gehad met de Belgische Béatrice. Dat zweert de 60-jarige zakenmagnaat dinsdag in het roddelblad Weekend.

"We zijn vrienden. Niets meer en niets minder", stelt hij. Hiermee reageert de oprichter van platenketen Free Record Shop op geruchten in het boulevardblad Privé.

aFFAIRE

In een artikel van elf pagina's deed hoofdredacteur Evert Santegoeds vorige week de vermeende affaire uit de doeken. Connie, de veelbesproken echtgenote van Hans, zou in woede zijn ontstoken toen zij het overspel ontdekte.

Niets van waar, zo stelt ook Connie in Weekend. "Als we problemen hebben, zou ik dat sowieso niet met de buitenwereld bespreken", zegt ze.

Béatrice

Ook Béatrice, die met haar bedrijf de Belgische filialen van Free Record Shop schoonmaakt, ontkent de relatie in alle toonaarden. "Ik geef om hem, maar niet op de manier zoals in Nederland wordt gesuggereerd", zegt zij in Weekend. "Destijds heeft hij mij op zakelijk gebied geholpen en dus zal ik nu alles in het werk stellen om zijn naam te zuiveren."

Chauffeur

De bron die Santegoeds gebruikte voor het artikel, een voormalige chauffeur van de Breukhovens, zou slechts uit zijn op eigen gewin. "Die man is gestoord, maar ja, dat zijn er wel meer", sneert Connie over Danny van Zijl.

Vorig jaar zou zij door de man zijn benaderd, die beweerde dat Hans een maîtresse zou hebben in Waterloo. "Ik sloeg steil achterover van verbazing", vertelt ze. Volgens de blondine verlangde de ex-werknemer een financiële beloning voor zijn 'briljante tip'.

Santegoeds

Met de stortvloed aan artikelen over het privéleven van de Breukhovens, komen de persoonlijke sympathieën van de roddelbladen aan het licht. Santegoeds, die momenteel een boek schrijft over Connie, publiceert al geruime tijd artikel na artikel waarin de 55-jarige voormalige zangeres in een kwaad daglicht wordt gesteld.

Donderdag verloor de journalist een kort geding dat de Breukhovens tegen hem hadden aangespannen over een artikel in Privé. Santegoeds beweerde daarin dat de Clinic for Injectables van Connie een financieel fiasco is.

Vriendschap

Ook de interviews van Connie en Hans in Weekend lijken allerminst ongetint. "In de afgelopen jaren is onze professionele relatie uitgemond in een onbaatzuchtige vriendschap", vertelt hoofdredactrice Petra Boots, die de vraaggesprekken voerde, in een voorwoord.

"Zo was Connie de eerste oppas van mijn dochtertje en hielp ze me eigenhandig met het schilderen van mijn huis toen ik in een moeilijke periode zat."