AMSTERDAM - Medewerkers van de Amerikaanse tv-zender NBC hebben geen goed woord over voor Victoria Beckham. Crewleden van haar nieuwe realitysoap vinden de vrouw van voetballer David Beckham een "eersteklas bitch", zo meldden verschillende Amerikaanse media.

Vanaf komende zomer moet het wel en wee van de familie Beckham op de Amerikaanse zender te zien zijn. Het beroemde koppel verhuist dan naar de Verenigde Staten, waar David gaat voetballen bij Los Angeles Galaxy.

Veeleisend

Een insider heeft aan het Britse tijdschrift Star laten weten dat de crew niet erg weg is van Victoria. "Ze is arrogant en onaardig. Ze is vol van zichzelf en bovendien erg kieskeurig en veeleisend." Volgens de insider is Victoria ook gemeen tegen de assistentes.

Daarnaast zou de 33-jarige Victoria weinig interesse hebben in anderen. "Als iemand Victoria aanspreekt en haar succes wenst met de verhuizing kijkt ze die persoon niet eens aan. Ze doet net alsof ze het niet hoort."

Bitch

De realityshow is oorspronkelijk bedoeld om de Beckhams populair te maken in de Verenigde Staten. "Dat gaat op deze manier niet lukken. Ze komt over als een eersteklas bitch", aldus de insider in het tijdschrift.

De insider is daarnaast bang dat de show een enorme flop gaat worden. "Niemand bij NBC weet wat te doen om het programma interessant te maken. Victoria is vreselijk saai. Ze wijst bovendien elke suggestie van producers af."