AMSTERDAM - Mel B heeft haar baby de achternaam gegeven van haar ex-vriend Eddie Murphy. De baby heet volgens verschillende Britse media Angel Iris Murphy Brown, en niet Fortuna Daphne Bay, zoals eerder werd gesuggereerd.

De voormalige Spice Girl houdt vol dat de Amerikaanse acteur de verwekker is van haar dochter, die begin deze maand werd geboren. "Ze is prachtig", wordt Brown geciteerd door ITV News. "Angel heeft de grote glimlach en de kuiltjes in de wangen van haar vader." De 45-jarige Murphy ontkent in alle toonaarden dat hij de vader is van het meisje en eist een DNA-test.

Relatie

De voormalige Spice Girl gaf een week na haar bevalling Murphy op als vader op de geboorteakte. De Hollywoodster dumpte Scary Spice vlak nadat ze ontdekte dat ze zwanger was. De twee hadden enkele maanden een relatie. Murphy heeft zes kinderen met zijn ex-vrouw Nicole Mitchell.

Kleine Angel is het tweede kind van de 31-jarige Britse. Uit haar huwelijk met de Nederlandse danser Jimmy Gulzar werd Phoenix Chi geboren, die nu 7 jaar is.