AMSTERDAM - Shanna Moakler heeft het mobiele telefoonnummer van Paris Hilton op internet gezet. De voormalige Miss USA wil de hotelerfgename zo een koekje van eigen deeg geven, schrijft ze op haar weblog, waar ook het e-mailadres van Paris is te vinden.

Eerder zouden de gegevens van Shanna door toedoen van Paris op internet zijn verschenen.

De woordvoerder van Paris zegt in het Amerikaanse tijdschrift People dat de 32-jarige Moakler met haar actie inbreuk op de privacy van Paris maakt. "Deze vrouw wil zo graag aandacht. Het is een gemeen mens en wat ze gedaan heeft is gewoon kinderachtig."

Scharrelen

Het botert al een tijd niet tussen Shanna en Paris. Toen Shanna vorig jaar zou gaan scheiden van haar man, drummer Travis Barker, gingen al snel geruchten dat hij zou scharrelen met Paris.

Toen Barker voor een concert in Amsterdam was, reisde Paris met hem mee. Of er echt sprake was van een relatie is nooit duidelijk geworden. Inmiddels zijn Travis en Shanna weer samen. Ze zouden verliefder zijn dan ooit.

Lindsay Lohan

Behalve de persoonlijke gegevens van Paris heeft Shanna contactinformatie van Lindsay Lohan op internet geplaatst. Deze actrice wordt eveneens verantwoordelijk gehouden voor het publiceren van de gegevens van Shanna.

De woordvoerder van Lindsay ontkent enige betrokkenheid van de actrice. "Ze is bepaald geen vriendin van Moakler, maar dit gaat te ver", zegt hij in het tijdschrift.