AMSTERDAM - Tatjana Simic en haar vriend Marcel Boekhoorn zijn niet uit elkaar, zoals De Telegraaf zaterdag meldde. "Ze zijn nog steeds smoorverliefd", vertelt René Ros, de manager van Tatjana maandag aan het showbizzprogramma Shownieuws.

"Van een breuk is absoluut geen sprake."

Zaterdag berichtte De Telegraaf dat de 43-jarige blondine na een relatie van vier maanden was verlaten door Boekhoorn. De krant noemde geen oorzaak van de breuk, maar meldde dat de miljardair een punt had gezet achter de relatie. Volgens Ros betreurt Tatjana het dat de krant haar niet heeft gebeld om het verhaal te verifiëren.

Scheiding

Rond de jaarwisseling bloeide er iets moois op tussen Boekhoorn en Tatjana. Boekhoorn lag toen net in scheiding met zijn vrouw Marlies, met wie hij 25 jaar getrouwd was en drie kinderen heeft. Tatjana zou hem in die tijd tot grote steun zijn geweest.

Relaties

Tatjana staat erom bekend relaties maar moeilijk in stand te kunnen houden. Zo ging eerder de verkering uit met onder anderen programmamaker Keith Bakker, manager René Bos en hotelbonmagnaat Chris Luken.