AMSTERDAM - Een voormalige chauffeur van Hans en Connie Breukhoven heeft naar verluidt de informatie over de vermeende verhouding van Hans met een Belgische vrouw gelekt naar het weekblad Privé.

Dat meldt Albert Verlinde maandag in het showbizzprogramma RTL Boulevard.

De chauffeur zou, voordat hij de gegevens aan roddeljournalist Evert Santegoeds doorspeelde, eerst hebben geprobeerd om het glamourstel te chanteren met de informatie die hij als werknemer over hen verzamelde. Toen de Breukhoventjes niet ingingen op zijn eisen stapte de man, die Danny zou heten, naar verluidt naar de Privé.

Affaire

Het roddelblad bracht vorige week een artikel van elf pagina's over de kwestie. Uit het artikel blijkt dat Connie haar man verdacht van een affaire.

Ze zou hierop het alarmsysteem in de auto van Hans hebben laten manipuleren, waardoor ze in de gaten kon houden waar hij zich bevond. Ze zette de toenmalige chauffeur van Hans onder druk die haar vervolgens naar Waterloo bracht, waar de maîtresse zou wonen.

Zakenreis

De 55-jarige glamourvrouw maakte een foto van de auto van Hans op de oprit van de vrouw en confronteerde haar echtgenoot ermee toen hij terugkwam van zakenreis. Hij kon niet anders dan bekennen.