AMSTERDAM - Actrice Sienna Miller neemt een filmrol over van haar collega Lindsay Lohan. De roodharige actrice liet de rol in 'The best time of our lives' schieten omdat zij en de financiers het niet eens konden worden over haar salaris. Dat meldt het Amerikaanse filmvakblad Variety.

'The best time of our lives' gaat over de twee vrouwen in het leven van Dylan Thomas. De rol van de beroemde dichter uit Wales wordt gespeeld door Matthew Rhys. De 25-jarige Miller speelt zijn vrouw Caitlin MacNamara. De Britse actrice Keira Knightley vertolkt de rol van haar rivaal Vera Phillips.

Het script van de film is van de hand van Sharman Macdonald, de moeder van Knightley. De opnamen van 'The best time of our lives' beginnen in mei in Wales.

Law

De Amerikaanse Sienna Miller speelde onder meer in 'Alfie'. Tijdens de opnamen van 'Alfie' werd ze verliefd op haar tegenspeler Jude Law. Het stel ging vorig jaar na een knipperlichtrelatie van twee jaar uit elkaar. Momenteel is Miller te zien in 'Factory girl', waarin ze de muze van Andy Warhol speelt.

Ze heeft ook een rol in de internationale remake van de Nederlandse speelfilm 'Interview', gemaakt door Theo van Gogh. 'Interview' ging twee maanden geleden in première op het filmfestival van Berlijn.