AMSTERDAM - Hoofdredacteur Evert Santegoeds van roddelblad Privé is woest op Albert Verlinde, zo meldt het AD. Verlinde suggereerde in zijn tv-programma RTL Boulevard dat Santegoeds "elke dag met zijn neus in de coke hangt".

De hoofdredacteur denkt dat de presentator het uit rancune zegt: "Sinds ik Verlinde er hier heb uitgeflikkerd, ben ik elke week de lul in dat programma. Verlinde zit gewoon zijn persoonlijke vete met mij uit te vechten ten overstaan van meer dan een miljoen kijkers. Dat moet stoppen."

Albert Verlinde is verbaasd over de verwijten van Santegoeds en meldt in het AD: "Van rancune is helemaal geen sprake. Toen Evert me schreef dat hij wilde stoppen met mijn column, begreep ik dat wel. Ik zit nu toch bij de concurrent? Ik ben sindsdien alweer benaderd door Weekend en Story, maar heb de boot afgehouden. Ik heb het veel te druk".

Santegoeds wil het er echter niet bij laten zitten en dreigt met juridische stappen. "Die opmerkingen van Verlinde hebben als gevolg dat mijn ouders, die in een klein Brabants dorpje wonen, zich kapot zijn geschrokken. Die denken nu dat ik hier de hele dag als een snuivende gek door de stad loop. Dat kan natuurlijk niet."