Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week dat Linda de Mol nog bikini-angst heeft, drie dames de PC-Hooft leegkochten, er een nieuwe man is in de familie Hazes, listige Connie Breukhoven haar Hans betrapte en Jan Smit smoor is op het neusje van Yolanthe. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Preitjes op de dijtjes

Het wordt dé stunt van deze zomer: BN'ers in bikini op de cover van het tijdschrift Linda. Linda de Mol wist een aantal vrienden te overreden zich in badkostuum te laten fotograferen. Caroline Tensen zegde toe, maar huurde wel onmiddellijk een personal trainer in. Ook Paul de Leeuw, niet bepaald de slankste, zou naar de fotoshoot komen. En Gordon, zojuist 30 kilo afgeslankt, wilde wat graag pronken met zijn nieuwe body. En zo stond iedereen klaar in de studio, behalve...Linda zelf. Ze had het te druk met andere bezigheden. En terwijl de BN'Ners ongemakkelijk in hun halve blootje poseerden, deed een fotomodel de stand-in voor Linda. Haar foto zou later in het beeld worden gemonteerd. Weekend verdenkt de presentatrice er van zichzelf op die foto te laten fotoshoppen, zodat eventuele vetrollen kunnen worden weggetoverd. Alle BN'ers staan dus straks met hun èchte lijf op de cover, behalve ijdele Linda. Die laat de preitjes op haar dijtjes wegsmelten met fotoshop.

Lekker shoppen

Daniëlle Overgaag, Estelle Gullit en Leontine Borsato kunnen het goed met elkaar vinden. Allemaal klant bij Leco en alledrie gek op mooie kleertjes, grote zonnebrillen en dure tassen. En dus spraken de drie af om gezellig een middagje te gaan winkelen. Het werd de P.C. Hooftstraat, het Mekka van mooie merken. Weekend betrapte het drietal toen ze -al beladen met tassen- de winkels afstruinden naar méér. Zoals het BN'ers betaamt droegen alle drie een enorme zonnebril en Weekend vraagt zich dan ook af of de dames wellicht incognito op pad waren? Dan hadden ze beter die grote brillen thuis kunnen laten, want nu valt het olijke drietal juist extra op. Het zal de dames een zorg zijn. Aan de Louis Vuitton en Percy Irausquin-tasjes te zien is de shop-missie geslaagd en hebben de dames hun buit binnen.

Tweede André

Na het overlijden van volkszanger André Hazes leefde heel Nederland mee met zijn twee kinderen, Roxanne en André junior. Moeder Rachel stelde zich op als een ware kloek en verhuisde zelfs voor de kids naar een gezelligere buurt dan hun eenzame villa in Vinkeveen. De twee koters lijken goed uit de strijd te zijn gekomen. Sterker nog: ze treden in de voetsporen van hun beroemde vader. Dré junior gaat wellicht in een musical spelen en Roxanne zingt niet onverdienstelijk in 'So you wanna be a popstar'. Moeder Rachel is apetrots. Het gezin lijkt de balans terug te hebben gevonden. Er is zelfs een nieuwe man in huize Hazes, vertelt Roxanne in Party. Dat is haar broertje Dré. Hij bepaalt wat zijn zusje draagt en zegt soms: 'Uitdoen, dat is ordinair. Je lijkt wel een slet'. Fijn om te lezen dat het goed gaat met de Hazesjes, maar aan hun taalgebruik mag nog wel wat worden gesleuteld.

Betrapt!

De hoofdredacteur van Privé vult met een artikel van maar liefst 11 pagina's zijn blad. Het gaat om een wraakactie op Connie 'Vanessa' Breukhoven. Die sleept het blad regelmatig voor de rechter en daarom smult de hoofdredacteur van dit zelf ontdekte verhaal. De man van Connie, platenbaas Hans, zou Connie hebben bedrogen. Op slinkse wijze heeft Connie dit uitgevonden. Ze zette zelf Hans' auto bij de maîtresse op de oprijlaan, liet foto's maken en confronteerde Hans daar mee. Die moest toen wel toegeven dat hij een vriendin had. Huilend beloofde hij beterschap en biechtte zijn misstap ook op aan zijn kinderen. Op dit moment is het dus verre van gezellig in Huize Breukhoven, maar Connie blijft de schijn ophouden. 'Als jullie suggereren dat Hans een verhouding heeft, komt de volgende rechtszaak er aan' dreigt ze Privé. Maar het blad meent alle bewijzen in handen te hebben en trakteert ons daarom op een uitgebreide versie van het schandaal. Smullen! En Connie kennende, is het nog niet afgelopen. Benieuwd wie deze rechtszaak gaat winnen...

Lief neusje

Tortelend staat zanger Jan Smit met zijn liefje Yolanthe in Story. Het stel is helemaal hotel de botel van elkaar. Yolanthe valt op de ogen van Jan: 'Ze zijn super sexy en lief en met van die lange wimpers'. Jan vindt alles mooi aan Yolanthe: 'Zo puur, zo betoverend. Er zijn maar weinig meisjes die zonder make-up zo beeldschoon zijn. En haar neusje vind ik zó leuk'. Onmiddellijk denken we aan Jan's meest recente ex-vriendin. Dat is de blonde presentatrice Ellemieke Vermolen. Had zij geen lief neusje dan? En was ze zonder make-up het aanzien niet waard? 't Arme mens, wat zal ze hiervan een minderwaardigheidscomplex krijgen. De genadeklap aan Ellemieke deelt Jan uit door te zeggen dat het zo leuk is dat Yolanthe en hij even oud zijn. Ellemieke was namelijk bijna tien jaar ouder dan Jan! 't Is waarschijnlijk niet Jan's bedoeling zijn ex de grond in te boren, maar wellicht dat Ellemieke even iets moet wegslikken bij het lezen van deze Story.