AMSTERDAM - Geri Halliwell heeft Victoria Beckham gevraagd peettante te zijn van haar dochtertje. De kleine Bluebell Madonna wordt dit weekeinde gedoopt in Londen.

Victoria vliegt speciaal voor de gelegenheid met haar twee oudste zoontjes Brooklyn en Romeo over uit Madrid. Dat meldt de Britse krant The Sun.

Vriendinnen

Volgens een bron is Victoria ontroerd dat ze peettante wordt van het elf maanden oude meisje. De twee voormalige Spice Girls hadden een tijdje geen contact nadat de succesvolle groep uit elkaar ging, maar zijn nu weer dikke vriendinnen.

Als peetoom is Kenny Goss gevraagd, de vriend van George Michael. De zanger maakt dan ook zeker zijn opwachting bij de doopceremonie. Verder zijn ook de voormalige Spice Girls Emma Bunton en Melanie C aanwezig.

Mel B

Mel B de enige van de meidengroep die er niet bij is. Zij beviel onlangs in Los Angeles van een dochtertje en kan daardoor nog niet reizen. De zangeres beweert dat Eddie Murphy de vader van het kind is. Murphy heeft dit steeds ontkend. Binnenkort volgt een vaderschapstest.