AMSTERDAM - Angelina Jolie, die bekend staat om haar wilde seksleven, was er al vroeg bij. In een interview met het Britse tijdschrift OK! laat de 31-jarige actrice weten al in de kleuterklas 'seksueel ingesteld' te zijn.

"Ik was lid van een groepje dat zich de Kissy Girls noemde. Ik had een spelletje verzonnen waarbij we jongens moesten kussen. Soms trokken we ook onze kleding uit", aldus Jolie in het tijdschrift. Ze voegt er aan toe dat ze vaak straf heeft gehad in die periode.

Mes

De beroemde actrice werd op haar veertiende ontmaagd door haar toenmalige vriendje. "Ik vond de seks niet bevredigend genoeg", zo zegt Jolie. "Ik wilde nóg dichter mij mijn vriendje zijn, en dus sneed ik hem met een mes. Hij sneed mij terug en toen wisselden we bloed uit."

Littekens

Volgens Jolie was dat tevens het moment dat ze aan zelfmutilatie begon te doen. "Als ik me niet goed voelde sneed ik in mezelf. Ik heb een hoop littekens op mijn lichaam", zo vertelt de actrice in het blad.

Jolie zegt dat het moederschap een keerpunt in haar leven was. Zo stopte ze met het snijden toen ze het Cambodjaanse jongetje Maddox adopteerde. "Het moederschap heeft een ander mens van me gemaakt. Ik heb geleerd verantwoordelijkheid voor mezelf te nemen, voor mijn kinderen en mijn partner."

Wilde dieren

Jolie, die een relatie heeft met acteur Brad Pitt, deed onlangs ook al een boekje open over haar seksleven. Zo liet de actrice weten dat ze met haar huidige geliefde af en toe tekeer gaat als "wilde dieren".

De sexy brunette heeft in het verleden relaties gehad met onder meer model Jenny Shimizu en Billy Bob Thornton, met wie ze getrouwd was. Met laatstgenoemde had Jolie een erg spannend seksleven, zo zegt ze zelf. "Met Billy Bob speelde ik sadomasochistische spelletjes. Daar genoot ik van", aldus de actrice in een eerder interview.

Tijdens hun huwelijk droeg Angelina een hanger met daarin het bloed van haar man.