AMSTERDAM - Hans Breukhoven heeft zijn vrouw langere tijd bedrogen door er een Belgische minnares op na te houden, onthult Privé woensdag in een reportage.

Volgens het weekblad verdacht Connie haar man al langer van een affaire. Ze zou hierop het alarmsysteem in de auto van Hans hebben laten manipuleren, waardoor ze in de gaten kon houden waar hij zich bevond.

Ze zette de toenmalige chauffeur van Hans onder druk die haar vervolgens naar Waterloo bracht, waar de maîtresse zou wonen.

De 55-jarige glamourvrouw maakte een foto van de auto van Hans op de oprit van de vrouw en confronteerde haar echtgenoot ermee toen hij terugkwam van zakenreis. Hij kon niet anders dan bekennen.

Bron

Onduidelijk is wie de bron is van het verhaal in Privé. Naar verluidt zouden er twee bronnen zijn: een familielid en iemand uit het bedrijf van Connie. Het familielid zou één van de kinderen van Hans en Connie zijn.

Commentaar

"Al is de wond nog zo groot, hij bloedt in twee dagen wel dood", zo luidt de reactie van Hans Herzberg, de woordvoerder van Connie Breukhoven, op de website Sterrenstek. Eerder liet hij weten geen commentaar te willen geven op de aantijgingen in Privé.

"Connie wil geen enkel commentaar geven op deze kwestie. Hans is namelijk voor zaken in Amerika en komt volgende week weer terug", zo zei Herzberg eerder op Sterrenstek. "Ik neem aan dat zij dit eerst samen willen bespreken alvorens naar buiten te treden. Iedereen moet het zwijgen van Connie over deze zaak respecteren."

Failliet

Evert Santegoeds, de hoofdredacteur van Privé, ligt wel vaker in de clinch met de glamoureuze familie Breukhoven. Zo schreef hij eerder dit jaar dat Clinic for Injectables, de kliniek van de blondine, bijna failliet is. Hierop werd de roddelkoning door Connie voor de rechter gesleept. Een uitspraak in deze zaak volgt donderdag.

Hans Breukhoven haalde onlangs nog hard uit naar Santegoeds door hem "een gefrustreerde relnicht" te noemen.