AMSTERDAM - Jim Bakkum is verliefd op Bettina Holwerda, zijn tegenspeelster uit de musical Grease. Dat onthult de ex-Idol deze week in weekblad Privé. Het kersverse koppeltje is volgens het weekblad innig zoenend met elkaar betrapt tijdens de première van musical Tarzan.

Bekijk video

"Bettina is mijn nieuwe vriendin", zo zegt Bakkum in het weekblad. "Ze is een geweldige meid en zo ontzettend lief, ik kan mijn geluk niet op."

Ongeval

De vonk zou zijn overgeslagen kort na het ongeval tijdens een musicalvoorstelling in Almere. De twee musical-sterren reden toen met hun auto de orkestbak in. Bakkum (19) liep daarbij een hersenschudding en een scheur in zijn schouderblad op. Holwerda (28) brak haar hand.

Vorige week stond Bakkum voor het eerst sinds het ongeluk weer op het podium als Danny Zuko. Holwerda is nog steeds herstellende van het ongeval, en is nog niet in staat om Sandy te spelen.

Balen

Onlangs liet Bakkum weten een dubbel gevoel te hebben over zijn rentree. "Ik ben blij om weer te kunnen en mogen spelen, maar baal tegelijkertijd als een stekker dat het zonder Bettina is. We hadden, na alles wat we hebben meegemaakt, graag weer met zijn tweeën op het toneel gestaan."