AMSTERDAM - Orlando Bloom heeft in een openhartig interview met het tijdschrift Details een boekje open gedaan over zijn privéleven. Zo onthult de 30-jarige acteur dat hij er als tiener achter kwam dat zijn vader niet zijn echte biologische vader was.

Bloom, bekend van films als Lord of the Rings en Pirates of the Caribbean, deed deze schokkende ontdekking toen hij dertien was. Zijn echte vader bleek te zijn overleden toen hij nog heel klein was.

"Zoals je wel begrijpt was dat een verschrikkelijke periode. Het is vreselijk als je er op je dertiende achterkomt dat de man die je je vader noemt niet je echte vader is. Maar je hebt geen keus. Je moet door", aldus de acteur.

Ongeluk

In het interview vertelt Bloom ook over een zwaar ongeluk dat hij ooit heeft gehad. De Hollywoodster was 21 toen hij van een balkon viel en zijn rug brak. In het ziekenhuis werd hem verteld dat hij misschien nooit meer zou kunnen lopen.

"Eerst dacht ik dat ik de rest van mijn leven in een rolstoel moest zitten. Maar kort daarna had ik sterk het gevoel dat ik zou herstellen. Ik wist het gewoon", aldus de beroemde acteur. Bijna twee weken na het ongeluk werd hij ontslagen uit het ziekenhuis.