AMSTERDAM - Twee dagboeken van Anna Nicole Smith lijken onverkoopbaar. De twee boekjes, die eerder via eBay ruim 385 duizend euro opbrachten, zijn nu per stuk voor iets meer dan 18 duizend euro te koop.

Bekijk video

Dat heeft een veilinghuis in Dallas bekendgemaakt. Dit weekeinde wisselden de memorabilia tijdens een veiling niet van eigenaar.

Gestolen

Volgens een woordvoerder van het veilinghuis kregen de bieders koude voeten. Er zouden tenminste twee gegadigden zijn geweest, maar beiden trokken zich terug. Zij waren bezorgd over aantijgingen van Howard K. Stern, de partner van de ex-playmate. Stern beweert dat de memoires zijn gestolen en moeten worden teruggegeven.

De dagboeken van de onlangs overleden blondine werden enkele weken geleden gekocht door een Duitse opkoper. Hij verzekerde zich van de publicatierechten, voordat hij de boeken weer op de markt bracht.

In de memoires beschrijft Smith onder meer haar liefde voor haar 63 jaar oudere echtgenoot J. Howard Marshall II, die haar na zijn dood een miljoenenerfenis achterliet. Het fotomodel stierf op 8 februari aan een overdosis medicijnen.