AMSTERDAM - Bart Zeilstra, alias rapper Baas B, heeft liefdesverdriet. De relatie met zijn grote liefde is net een maand uit, vertelt hij in glossyblad Beau Monde. "Het is nog heel vers. Het doet nog pijn", zegt hij. Baas B is dan ook maar één keer in zijn leven verliefd geweest.

De kans dat het nog goed komt, acht de rapper om dit moment niet aanwezig. "Ik denk dat elkaar de ruimte gunnen beter werkt in dit geval. We zien wel hoe het loopt."

Perfecte vrouw

Collega Lange Frans wil niet uitweiden over het liefdesverdriet van zijn goede vriend, maar weet er wel alles vanaf. "Zijn leven heeft tot nu toe in het teken gestaan van de eeuwige zoektocht naar de perfecte vrouw. Ik heb hem al honderd keer verteld: 'Gozer, die bestaat helemaal niet', maar in zijn hoofd zit het vastgeroeste beeld van een supervrouw."

Hoer

Hoe die supervrouw eruit moet zien, weet Frans wel. "Ze is een dame op straat en een hoer in bed. Ze is bloedmooi en verdient haar eigen geld", zegt hij. "Ze is slim en zeurt niet," voegt Baas B daar aan toe.

De vrouwen die Baas B voor zich weten te winnen moeten dan wel aan veel eisen voldoen, ze kunnen ook rekenen op een speciaal voor hen geschreven nummer. Die worden niet uitgebracht want 'sommige dingen moet je voor de slaapkamer bewaren'.