AMSTERDAM - Pete Doherty lijkt er alles aan te doen om te zorgen dat de geruchtenmolen over een huwelijk met Kate Moss blijft draaien. De Babyshambles-zanger droeg woensdagavond tijdens een optreden een nummer aan zijn geliefde op en noemde haar "mijn verloofde".

Dat meldt de Britse krant The Daily Mail. Doherty gaf een solo-concert in de Britse hoofdstad Londen. Toen hij het nummer 'KP Nuts aankondigde' liet hij weten het nummer op te dragen aan "mijn prachtige verloofde". Moss, die ook nog even kort het podium betrad tijdens het optreden, zou daarnaast een verlovingsring om haar vinger hebben gedragen.

Het gerucht dat Moss en Doherty willen trouwen, gaat al maanden. Het koppel zelf doet er mysterieus over. De berichten zijn nooit bevestigd, maar ook nooit ontkend.

Liefdesnestje

Het beroemde koppel heeft sinds twee jaar een knipperlichtrelatie. Hoewel Moss veelvuldig bekritiseerd is om haar relatie met de rocker, lijkt het topmodel zich daar weinig van aan te trekken. Onlangs werd het koppel in een chique wijk in Londen gespot op zoek naar een geschikt liefdesnestje.