AMSTERDAM - Leonardo DiCaprio mag over enkele maanden luiers gaan verschonen. Zijn Israëlische vriendin Bar Rafaeli is naar verluidt zwanger van de 32-jarige acteur, zo meldt de Britse krant Daily Mirror donderdag.

Het beroemde koppel heeft de geruchten nog niet bevestigd, maar volgens de Britse krant is het 21-jarige Israëlische model eind herfst uitgerekend. Vrienden van Rafaeli zouden de krant hebben laten weten dat het stel "zeer verheugd" is.

Volgens bronnen ziet DiCaprio het vaderschap erg zitten, vooral nu zijn beste vriend Tobey Maguire sinds een half jaar vader is. "Hij is gek op de kleine en vraagt Tobey de oren van het hoofd over het vaderschap."

Huwelijksbootje

Al enige tijd gaat ook het gerucht dat DiCaprio en Rafaeli deze zomer in het huwelijksbootje willen stappen. Rafaeli nam haar geliefde onlangs nog mee naar Israël om hem officieel aan haar familie voor te stellen.

DiCaprio, bekend van films als Titanic, The Aviator en Blood Diamond, had eerder een relatie met topmodel Gisele Bundchen, met wie hij ook verloofd was.