AMSTERDAM - Marcia Cross, die in februari beviel van een tweeling, is trots dat ze eindelijk moeder is. "Ik wilde al zo lang bij die club horen", vertelt de actrice. "Nu ik een van de moeders ben, is het nog veel beter dan ik ooit had durven dromen."

Cross, die de perfectionistische Bree speelt in Desperate Housewives, werd op haar 45e voor het eerst moeder. Ze had al langer een kinderwens. De roodharige ster vertelt aan het Amerikaanse tijdschrift People dat ze haar biologische klok al hoorde tikken voor haar dertigste verjaardag. "Nu lijkt het alsof het allemaal zo heeft moeten zijn."

Koppeltje

De actrice ontmoette de vader van haar dochters Savannah en Eden drie jaar geleden bij een bloemenwinkel in Los Angeles. Ze liet haar nummer achter bij de eigenaar en al snel waren Marcia en effectenmakelaar Tom Mahoney een koppeltje.

Huwelijksreis

Een week nadat de actrice en haar grote liefde getrouwd waren, begonnen ze met vruchtbaarheidsbehandelingen. "We zouden eigenlijk op huwelijksreis gaan, maar we besloten thuis te blijven om een eventuele zwangerschap een kans te geven." Uiteindelijk zijn de meisjes een maand te vroeg geboren via een keizersnee.

Cross bekent dat ze bang was om dochters te krijgen, 'omdat ik er zelf één ben'. "Maar nu ze er zijn, ben ik dolgelukkig. Er is niets sterker dan de band tussen vrouwen."