AMSTERDAM - Nicole Kidman is niet in blijde verwachting. De aanhoudende geruchten dat de Australische actrice zwanger is van haar echtgenoot Keith Urban, zouden nergens op gebaseerd zijn. Dat benadrukte haar woordvoerder zondag aan het persbureau Australian Associated Press.

Op eerste Paasdag schreef de Britse boulevardkrant News of the World dat de rossige filmster 'door het dolle' was toen ze ontdekte zwanger te zijn. "Het is ze gelukt", zou een vriend van het stel aan de krant hebben verteld. "Ze zijn allebei zo ontzettend blij."

Zwangerschapstest

News of the World presenteerde het nieuws naar aanleiding van een bezoek dat de 39-jarige Kidman woensdag maakte aan een ziekenhuis in Californië, waar onlangs ex-Spice Girl Mel B beviel. Daar zou ze de uitslag van een zwangerschapstest hebben ontvangen.

Sinds haar huwelijk met countryzanger Urban, in juni vorig jaar, is Kidman meermaals zwanger verklaard. Ook andere sterren worden geplaagd door speculaties over mogelijke zwangerschappen.

Foto's

Door de roddelpers worden voortdurend uitvergrote foto's van ontblote onderbuiken bestudeerd. Vooral weblogs hebben er een handje van om naar 'baby bumps' te speuren op foto's van sterren.