AMSTERDAM - Dinsdag wordt eindelijk onthuld wie de dochter van Anna Nicole Smith heeft verwekt. Dat meldt de showbizzsite TMZ op basis van anonieme bronnen. Tot nu toe werd de uitslag van de test, waarvoor eind maart DNA-materiaal werd afgenomen, geheimgehouden.

De zeven maanden oude Dannielynn staat geregistreerd als de dochter van Howard K. Stern, de man met wie Smith een relatie had toen ze op 8 februari overleed. Larry Birkhead, een ex van de voormalige Playmate, beweert dat hij de vader is van het meisje. Ook prins Frédéric von Anhalt, de man van filmlegende Zsa Zsa Gabor, zegt het kind te hebben verwekt.

Bezwaar

De 38-jarige Stern, die momenteel voor Dannielynn zorgt, heeft de publicatie van de uitslag vertraagd. Maandag liet hij zijn bezwaren vallen tegen het bekendmaken van de testresultaten. Zijn beslissing kwam nadat rechters zijn bezwaar weinig kans van slagen gaven.

Wie de voogdij over Dannielynn krijgt, maakt kans op een miljoenenkapitaal. Smith was tot haar dood in een rechtszaak verwikkeld met de kinderen van haar overleden echtgenoot J. Howard Marshall II. In 1994 trouwde de toen 26-jarige blondine met de 89-jarige olietycoon. Dertien maanden later overleed Marshall, die een vermogen van meer dan één miljard euro achterliet.