AMSTERDAM - Britney Spears doet er alles aan om weer in vorm te komen. De voormalige popprinses, die bezig is met het opnemen van haar nieuwe album, bracht onlangs een bezoek aan een kliniek in Los Angeles die gespecialiseerd is in liposuctie. Dat meldt de Britse krant The Sun zaterdag.

Bij liposuctie wordt onderhuids vetweefsel verwijderd door het weg te zuigen. Britney zou gebruik hebben gemaakt van een speciale techniek waarbij het vet niet wordt weggezogen maar enkele injecties ervoor moeten zorgen dat het permanent wegblijft.

Trainen

De 25-jarige zangeres, die de afgelopen anderhalf jaar twee kinderen kreeg, zou ook hard aan het trainen zijn om haar oude figuur weer terug te krijgen. Ze volgt zware danstrainingen in een studio in Los Angeles.

Het nieuwe album van Spears komt in de herfst uit. Haar producer Sean Garrett is ervan overtuigd dat de comeback van La Spears een succes wordt. "Het begint echt weer te komen", zei hij onlangs in het Amerikaanse tijdschrift People. "Het gaat uitstekend met haar, nu ze uit de ontwenningskliniek is." Britney verliet eind vorige maand de afkickkliniek waar ze was opgenomen na meerdere inzinkingen.

Sterker

Britney's nieuwe album, waarvoor ze al vijf nummers heeft opgenomen, wordt volgens Garrett zelfs tien keer beter dan haar vorige platen. "Het wordt een heel leuk album. We hebben al heel goed gewerkt." De zangeres zou in de afkickkliniek sterker zijn geworden dan ooit. "Ze is een superster die door schade en schande heeft geleerd zichzelf in toom te houden."