AMSTERDAM - Robbie Williams wil weer samenwerken met Take That. Dat zegt zijn moeder althans. Zij vertelt zaterdag aan de Britse krant The Sun dat haar zoon van plan is om iets te gaan doen met zijn voormalige collega's van de jongensband uit de jaren negentig.

"Robert wil graag weer met hen werken", vertelt ze. "Hij vindt het fantastisch dat ze zo'n succesvolle comeback hebben gemaakt."

De jongensband floreerde in de jaren negentig met hits als 'Back for good', 'How deep is your love' en 'Relight my fire'. Nadat Robbie de band in 1995 verliet, ging het echter bergafwaarts met Take That.

Reünie

Een jaar later ging de formatie uit elkaar. Eind vorig jaar brachten Gary Barlow, Mark Owen, Howard Donald en Jason Orange echter weer een nieuw album uit: 'Beautiful world'. Alleen Williams was niet te porren voor de reünie.

Schone lei

Volgens Jan Williams is Robbie nu dus echter van gedachten veranderd. Haar 33-jarige zoon zou weer met een schone lei willen beginnen nadat hij begin dit jaar in een kliniek werd opgenomen voor zijn medicijnverslaving. "Het gaat goed met hem. Hij werkt hard aan zijn herstel", vertelt ze. "Hij geniet van het leven. Hij brengt veel tijd door met vrienden en heeft het naar zijn zin." De zanger zou ook bezig zijn met nieuwe muziek. "Hij is weer veel aan het schrijven."