Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week dat álle Bauers hun bekkies laten verbouwen, Angela Kluivert van voetbalvrouw tot sloof is gedegradeerd, Jan Smit een vrouwenverbod krijgt, Natasja Froger een schreeuwlelijk is en waarom BN'Ners zichzelf niet kunnen aankleden. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Voetbalsloof

De ex van Patrick Kluivert, Angela, heeft haar handen vol aan de drie kids. Als alleenstaande moeder draait ze in haar uppie op voor al het haal- en brengwerk dat bij kinderen hoort. De drie Kluivert-boys zitten allemaal op voetballen en dat betekent dat blonde Ans de hele zaterdag op het voetbalveld staat. Eén zoon speelt bij Ajax, de ander bij AFC. Da's niet echt handig, want de hele bubs moet dan van het ene sportveld naar het andere worden getransporteerd. Patrick had blijkbaar geen tijd, hij zal wel werken of bij zijn nieuwe liefje zitten. In Party zien we Angela dan ook zeulen met de grote sporttassen, terwijl haar drie jongens in voetbaltenue meelopen. Iedereen die denkt dat het leven van een voetbalvrouw alleen maar glamoureus is, moet maar eens naar deze plaatjes kijken.

Jan mag geen Xander worden

De jonge zanger Jan Smit lust wel pap van de vrouwtjes. Hoewel hij roept dat hij later het liefst met een Volendamse wil trouwen, gaat hij zich nu te buiten aan BN-dames. Blonde Ellemieke Vermolen werd dan ook na een paar maanden al ingeruild voor brunette Jolanthe Cabau van Kasbergen. Jan's manager ziet het getortel met lede ogen aan. Volgens Weekend heeft hij Jan een 'relatieverbod' opgelegd. Zijn angst is namelijk dat Jan Smit zijn status als ideale schoonzoon verliest. 'Hij mag geen nieuwe Xander de Buisonjé worden', meldt het roddelblad. Toen zanger Xander vreemdging en Wendy van Dijk hun huwelijk afblies, was het meteen gedaan met de carrière van Xander. En de manager wil natuurlijk niet dat zijn 'kip met de gouden eieren' -Jan verdient circa 1,5 miljoen per jaar - datzelfde lot is beschoren. De deal tussen Jan en zijn manager is dat de zanger wel mag flirten&vozen, maar zijn relaties niet officieel mag maken.

Beugelbekkies

Werkelijk àlles wat Frans Bauer doet haalt de bladen. Of het nou zijn jongste zoon is die naar de speelzaal gaat of dat Frans aan de lijn doet; alles wordt breed uitgemeten. Deze week gaat het in Weekend dan ook over de beugel van Frans' vriendin Mariska. Lekker belangrijk, zou je denken. Maar de bladen willen dolgraag weten of Mariska haar tanden speciaal laat rechtzetten voor de bruiloft. Dat blijkt niet het geval. Al vòòr het langverwachte huwelijksaanzoek had ze een beugeltje. Hoe dan ook: zelfs met beugel vindt Frans haar nog de mooiste vrouw van de wereld. En nu het wereldnieuws: Frans krijgt er ook een! De zanger blijkt een scheef voortandje te hebben. 'Als we nu toch bij de beugeltandarts lopen, kan hij dat net zo makkelijk even in orde maken', vindt een blije Frans. 'Zijn we straks samen het mooiste paar van de wereld'. Toegegeven: het is non-nieuws, maar omdat Frans zo'n blije goedzak is, is het toch leuk om dit soort nonsens te lezen.

Schreeuwlelijk

Natasja Froger, de vrouw van zanger René, is een fanatieke dame. Bloedfanatiek zelfs. Zo lief en zorgzaam als ze in 'Hart in Aktie' is, zo fel reageert ze in haar eigen tijd. In Privé lezen we dat dat gedrag haar niet altijd in dank wordt afgenomen. Zo stond de blondine elke week zó hard te schreeuwen langs het voetbalveld, dat ze weggestuurd werd. Ze kon het niet aanzien als er vals werd gespeeld of als haar kinderen voor de schenen werden geschopt. De plaatselijke voetbalclub zocht een oplossing om op diplomatieke wijze van de BN-moeder af te komen. En dat lukte. Heel slim boden ze haar een baantje aan als grensrechter aan, een functie die onpartijdigheid vereist. Nu staat Natasja wekelijks heel stil, maar heel fanatiek met haar vlaggetje te zwaaien.

Klere-klus

Echte glamour kennen we niet in Nederland, wordt altijd gezegd. 'Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg' is het nuchtere motto. Maar BN'ners denken daar zelf heel anders over. Ze schakelen stylisten, kappers en visagisten in om ze te helpen aan een 'sterrenlook'. Weekend zet de top-stylisten voor ons op een rijtje. Zo kennen we natuurlijk Leco van Zadelhoff, die Leontine Borsato, Estelle Gullit en Caroline Tensen doet. Kapper Mari van de Ven verzorgt de looks van o.a. Sylvie van der Vaart, Wendy van Dijk, Daphne Deckers en Marco Borsato. De kleding van Chantal Janzen, Daphne Bunskoek en Ellemieke Vermolen wordt bij elkaar geshopt door Danie Bles. Die kleedt niet alleen dames, ook de heren weten haar te vinden. Reinout Oerlemans, Jeroen Latijnhouwers, Winston Gerschtanowitz en ook Marco Borsato varen blind op haar advies. Het blijkt maar weer: in de showbizz is niets wat het lijkt. De nonchalante outfits van onze sterren zijn allemaal door een hulpje uitgezocht.