AMSTERDAM – Scarlett Johansson is niet op zoek naar een relatie. De 22-jarige actrice heeft er geen moeite mee om vrijgezel te zijn, zo zegt ze in het Amerikaanse tijdschrift Seventeen.

Johansson werd onlangs nog gelinkt aan acteur Ryan Philippe en zanger Justin Timberlake, maar volgens de actrice was er in beide gevallen geen sprake van een liefdesrelatie.

"Als je beroemd en vrijgezel bent, en je wordt gezien met iemand die ook beroemd en vrijgezel is, denkt men meteen dat je een relatie met elkaar hebt", aldus de sexy actrice. "De ene week heb je zogenaamd een relatie met die, en de week daarop is het weer iemand anders."

Josh Hartnett

De actrice had eerder een relatie met acteur Josh Hartnett. Eind vorig jaar zette het koppel daar een punt achter, naar verluidt omdat de twee wegens overvolle agenda’s te weinig tijd hadden om elkaar te zien.

Model

Johansson is bekend van films als 'The horse whisperer' en 'Lost in translation' . Behalve actrice is ze ook model voor onder meer Reebok en Louis Vuitton. Onlangs werd ze door het mannenblad Playboy uitgeroepen tot meest sexy beroemdheid.