AMSTERDAM - Tori Spelling was niet blij dat haar zoontje onlangs via een keizersnede ter wereld moest komen. Maar toen de dokter vertelde dat Angelina Jolie niet klaagde tijdens haar bevalling, was de actrice gerustgesteld.

"Als zij in Afrika door deze man een keizersnede laat doen, dan zal het wel goed zijn", vertelt Spelling in het Amerikaanse tijdschrift US Weekly.

De baby van Spelling kwam twee weken eerder dan verwacht, en na een bevalling van zeventien uur werd zoontje Liam geboren. "Het klinkt stom, maar ik wilde wel weten hoeveel pijn het deed", vertelt de actrice. Toen de hartslag van Liam daalde, moest er meteen een keizersnede worden uitgevoerd.

Blij

De geboorte van de baby op 13 maart heeft ook de ruzie tussen de moeder van Spelling en Tori gesust. "Ik ben zo blij dat ze weer terug in mijn leven is", vertelt ze.

Spelling werd bekend als Donna Martin in de serie Beverly Hills 90210. Ze kwam veel in het nieuws door de ruzie met haar ouders. Ze zou het overlijden van haar vader, Aaron Spelling, via- via hebben vernomen. Sinds de zwangerschap hebben Tori en Candy hun ruzie bijgelegd.