AMSTERDAM - Halle Berry gaat de labiele popprinses Britney Spears achterna: ze laat zich een 'coupe Britney' aanmeten. De Britse krant Daily Mirror meldt donderdag dat de actrice haar lokken afscheert voor een filmrol.

Bekijk video

De 40-jarige Halle, die een Oscar won voor haar rol in 'Monster's ball', ziet ertegenop om haar haren te verliezen. "Ik ben doodsbang, maar het is nodig voor de rol", legt ze uit. "Waarschijnlijk scheer ik mijn hoofd voor de camera's kaal en wordt het gebruikt in de film."

Vorige maand was Britney Spears wereldnieuws toen ze in verwarde toestand haar haren afschoor in een kapperszaak in Los Angeles. Kort daarna werd de popster opgenomen in een afkickkliniek.

Jaloezie

Halle gaat spelen in de romantische komedie 'Nappily ever after', dat gaat over een vrouw die haar vriend dumpt omdat hij haar maar niet ten huwelijk vraagt. Als hij direct een nieuwe vriendin krijgt, slaat de jaloezie toe.

Volgens de actrice overkomt haar personage 'iets' waardoor zij besluit zich kaal te scheren. Wat dat precies is, laat ze in het midden. De opnamen van de film beginnen later dit jaar.