AMSTERDAM - Hilary Duff en Lindsay Lohan hebben hun vete bijgelegd. De twee konden elkaar sinds 2002 niet luchten of zien, maar zijn nu weer vriendinnen.

Aaron Carter, het broertje van voormalig Backstreet Boy Nick Carter, zou de reden van de ruzie zijn geweest. Beide dames hadden tegelijkertijd een relatie met de zanger. "Het was een domme ruzie", zegt Duff nu tegen het Amerikaanse tijdschrift People.

Nachtleven

De dames zijn onlangs samen gespot in het nachtleven van Hollywood. Naar verluidt dansten de dames samen, kletsten ze en kusten ze elkaars handen. Later op de avond verdwenen ze in de toiletten, om een flink potje te kunnen roddelen.

"We zijn allebei volwassen mensen, de ruzie is over", zegt de 19-jarige Duff. Ze noemt Lindsay, die maandag aanwezig was tijdens de releaseparty van de nieuwe cd van Duff, 'echt grappig' en 'een leuke meid'.

Kliniek

De 20-jarige Lohan staat bekend om haar turbulente uitgaansleven, en werd onlangs ontslagen uit de kliniek in Los Angeles waar ze verbleef om van haar drankverslaving af te komen.

Duff werd bekend als Lizzy McGuire in de gelijknamige serie. Daarna speelde ze in romantische komedies als 'A cinderella story' en 'Raise your voice'.