AMSTERDAM - Beroepsjunkie Pete Doherty heeft een nieuwe plek bedacht om naalden in te steken: zijn penis. De 28-jarige vriend van Kate Moss heeft naar verluidt een piercingstudio in Londen bezocht om een afspraak te maken voor het plaatsen van het sieraad.

Dat meldt de Britse krant Daily Star donderdag.

Een bron bij piercingshop Cold Steel in de hippe wijk Camden vertelt dat Pete een afspraak heeft gemaakt voor volgende week, voor het zetten van de piercing. "Hij wilde al veel langer een piercing in zijn geslachtsdeel laten zetten en nu is het perfecte moment ervoor aangebroken", zegt de bron. "Zijn vriendin Kate werkt momenteel elders aan haar kledinglijn voor Topshop, dus Pete kan haar straks verrassen."

Pijnlijk

Volgens de insider heeft Doherty gekozen voor de meest pijnlijke piercing, die een gat nodig heeft van veertien millimeter. "Hij wil grote sieraden kunnen dragen", legt de bron uit. "Gelukkig is Pete al gewend aan naalden, dus hij is niet bang voor de ingreep."

De zanger van Babyshambles heeft al meerdere lichaamsversieringen. Hij heeft al een tatoeage van een K, voor Kate. Boven zijn rechtertepel is de naam van zijn band te lezen. Op zijn arm prijken een hart en de naam van zijn oude band The Libertines.