AMSTERDAM - Heather Mills, die deelneemt aan het programma 'Dancing with the stars', barstte dinsdag in tranen uit tijdens een radio-interview met Kiis fm. Een anonieme beller bood live in de studio haar excuses aan voor alle nare dingen die over haar worden gezegd.

Verder riep de beller de Amerikaanse bevolking op ook excuses te maken. "Ik word er emotioneel van, dit is zo lief", snotterde Mills.

De 39-jarige blondine is de eerste deelneemster met een handicap aan het dansspektakel. Ze verloor haar been in 1993 bij een motorongeluk.

Grappen

Over haar deelname worden veel grappen gemaakt in de media. Zo kan er worden gewed wanneer haar prothese eraf vliegt. Al het geld dat Mills verdient met de show, doneert ze aan Viva!, een organisatie tegen de bio-industrie.

Status

Verder wordt er beweerd dat ze alleen maar met ex-Beatle Paul McCartney is getrouwd vanwege zijn status en geld. De twee liggen momenteel in scheiding, die breed wordt uitgemeten in de pers.

Geldwolf

Mills vertelde dinsdag in een Amerikaans televisieprogramma verliefd te worden op een man en niet op zijn portemonnee. "Ik was echt heel erg verliefd op Paul", vertelt ze. "Ik vind het heel erg dat de media me afschildert als een geldwolf", meldt het Amerikaanse persbureau Associated Press.