AMSTERDAM - Jennifer Lopez heeft in Marc Anthony de perfecte man gevonden. De reden waarom hun relatie zo goed is, is omdat ze van elkaar houden. "We proberen het beste in onszelf naar boven te halen", zei de latina. "Dat is wat onze relatie zo goed maakt."

Lopez en Anthony gaven elkaar het jawoord in 2004 in het huis van Lopez. Anthony was net een week gescheiden van zijn vrouw, voormalig Miss Universe Dayanara Torres.

Ook de 37-jarige zangeres had al twee huwelijken achter de rug. "Toen ik ging trouwen had ik het zo druk met werk, dat ik mezelf een beetje kwijt was. Nu ben ik rustiger en kan ik weer creatief zijn", zei ze.

Huwelijk

Lopez trouwde in 1997 met Ojani Noa, een ober die ze had leren kennen in een restaurant in Miami. Het huwelijk duurde een jaar. In 2001 trouwde ze met danser Cris Judd, die ze op de set van het nummer 'Love don't cost a thing' had ontmoet. Ook dit huwelijk hield een jaar stand.

Deze week kwam haar eerste Spaanstalige album 'Como Ama una Mujer' uit. " Ik kon al mijn emoties kwijt op de plaat, en ik kan dat minder goed in het Engels", zei ze. Het album is geproduceerd door haar man.