AMSTERDAM - Britney Spears komt helemaal terug. Haar producer Sean Garrett is daarvan overtuigd. "Het begint nu echt weer te komen", zegt hij in het Amerikaanse tijdschrift People. "Het gaat uitstekend met haar nu ze uit de ontwenningskliniek is."

Het nieuwe album van La Spears, waarvoor ze al vijf nummers heeft opgenomen, wordt volgens Garrett zelfs tien keer beter dan haar vorige platen. "Het wordt een heel leuk album. We hebben al heel goed gewerkt", zegt hij.

Afkickkliniek

De 25-jarige zangeres zou in de afkickkliniek sterker zijn geworden dan ooit. "Ze is een superster die door schade en schande heeft geleerd zichzelf in toom te houden", zegt Garrett.

Zwak

Zangeres Avril Lavigne is een andere mening toegedaan. De 22-jarige Avril denkt dat Spears te zwak is om in de showbusiness te overleven. "Als je het wilt maken in deze branche moet je er wel mee kunnen omgaan", vertelt ze in de Britse krant The Sun. "Je kunt niet gaan klagen over de drukte en de pers, want dat is ook een deel van je baan."

Avril erkent dat ze zelf ook wel eens te diep in het glaasje kijkt, maar zegt dat zo te doen dat niemand het merkt.

Justin Timberlake

Het nieuwe album Spears komt in de herfst uit. Op de cd werkt ze samen met onder anderen Pharrell Williams, rapper en producer Timbaland en zanger en ex-vriend Justin Timberlake.