AMSTERDAM - Kate Moss staat dit jaar waarschijnlijk niet meer op de lijst van de 100 meest sexy vrouwen van mannenblad FHM. Het supermodel ziet er volgens de lezers erg slecht uit sinds ze een relatie met Pete Doherty heeft.

Dat meldt de Britse krant The Sun maandag.

Het 33-jarige model stond vorig jaar nog op nummer 87 in de lijst. Er kan nog gestemd worden, maar Moss ligt al te ver achter om nog een plaatsje op de lijst te kunnen bemachtigen. Ook de hoofdredacteur van het tijdschrift is niet meer gecharmeerd van Kate. "Haar levenstijl begint zijn tol te eisen, en dat is zeker te zien", zei hij.

Drugsschandaal

Moss debuteerde als 15-jarige als model voor het tijdschrift The Face. De Britse deed daarna campagnes voor onder anderen Calvin Klein, Gucci, Dior en Dolce&Gabanna.

In 2005 raakte Moss verwikkeld in een drugsschandaal. Het model was op de voorpagina van Britse Daily Mirror te zien met een aantal lijnen coke voor haar neus. Verder is ze veel in het nieuws door haar knipperlichtrelatie met gitarist Pete Doherty.

Ruzie

Zo werd het koppel vorige maand nog ruziënd gezien bij de NME Awards in Londen. Moss zou een prijs overhandigen, maar kreeg ruzie met Doherty nadat hij een lepel van tafel had gepakt om drugs te gebruiken.